Saturday, December 16, 2006

Cum sa inregistrezi video folosind camera web [pentru amatori]

Nota. Acest tutorial este pentru tatal meu si nu este valabil pentru toate tipurile de camera web, ci pentru majoritatea acestora.

Pasul 1: Apesi Butonul start si apoi butonul RUN



2) Scrii in fereastra care se deschide: AMcap


3) Asteapta cateva secunde..... Apoi ti se deschide o fereastra in care apesi pe meniul FILE > SET CAPTURE FILE , aici scrii numele fisirelui si unde sa-ti salveze fisierul, de regula pe partitia unde ai cel mai mult spatiu (pe partitia D sau E de regula):


4) Dupa ce ai setat numele si locatia fisierului, te va intreba cat sa ocupa maxim (in mega bytes) in functie de cat spartiu ai liber, iti recomand sa scrii "700"MBytes:

5) Asteapta cateva secunde... Acum trebuie sa setezi dimensiunea (cat de mare sa fe fereastra) filmului (nu fisierului), din meniul OPTIONS > VIDEO CAPTURE PIN (recomandat sa se seteze dimensiunea maxima) :
Dupa ce setezi dimensiunea apasa apply si apoi OK.

GATA, acum poti sa te inregistrezi!. Dar cum?

Pentru a intregistra apasati meniul CAPTURE > START CAPTURE, si pentru a opri inregistrarea meniul CAPTURE > STOP CAPTURE:

2 comments:

iri guapa said...

as vrea si eu sa incerc acest tutorial dar la mine cand bag AMcap zice ceva de genul ca nu gaseste,,,sti oare de ce? am vista

iri guapa said...

cei care au idee ma gasesc pe iri_dools2000@yahoo.com